Vacature aanmelden

Zet je vacature uit in één van de snelst groeiende docenten-netwerken in Nederland!

Onze professionals staan voor je klaar!

Docenthuren verbindt professionals met het onderwijs. Voor opdrachtgevers zijn wij dé uitkomst als het aankomt op een geschikte-, ervaren- en/of gekwalificeerde professional op korte termijn. Ons netwerk bestaat uit docenten, instructeurs en onderwijsassistenten die in vele richtingen kunnen ondersteunen. Denk hierbij aan generieke vakken, keuzedelen en de beroepsrichtingen. 

Door de inzet van herintreders, professionals uit het bedrijfsleven én door gebruik te maken van overcapaciteiten bij bestaande docenten, willen wij het docenten-tekort tegengaan. 

Ons brede netwerk en snelheid in de werving stelt ons in staat om op korte termijn een geschikte kandidaat voor te stellen!

1

Meld je vacature in één minuut aan!

Meer informatie

Opdracht uitzetten of vacature aanmelden? Dat doe je gemakkelijk via bovenstaand aanmeldformulier. In één minuut geregeld!

 

2

Intakegesprek docenthuren.nl

Meer informatie

Het intakegesprek is bedoeld om de wensen, behoeften en mogelijkheden in kaart te brengen, zodat wij gericht en efficiënt op zoek kunnen! Ook lichten wij hier onze werkwijze en voorwaarden toe.

3

Akkoord? Dan begint onze zoektocht!

Meer informatie

Nadat de offerte akkoord is, gaan wij actief op zoek. Dit begint in ons bestaande docenten-netwerk. Zit de ideale match hier neit tussen? Dan zetten wij de meest moderne tools en kanalen in om die persoon tóch te bereiken!

4

Introductie kandidaat bij opdrachtgever

Meer informatie

Wanneer wij een potentiële match voorzien, wordt de kandidaat voorgesteld bij de opdrachtgever. Vaak is dit direct een match, maar niet altijd. Geen match? Geen probleem! Dan zoeken, in overleg, wij gewoon door tot we de juiste kandidaat hebben.

5

.... Ready? .... Match? Go!

Meer informatie

Is de gevraagde professional gevonden en voorgesteld? Dan is het slechts nog een kwestie van het afhandelen van de administratieve rompslomp en het treffen van goede voorbereidingen voordat de professional van start gaat!

docenthuren.nl

Hoe kunnen wij helpen?

Wij nemen binnen 24 uur contact op!

036 20 60 823

info@docenthuren.nl