Docenthuren.nl - onze professionals staan voor je klaar!

Onze professionals staan voor je klaar!

Docenthuren verbindt professionals met het onderwijs. Voor opdrachtgevers zijn wij dé uitkomst als het aankomt op een geschikte-, ervaren- en/of gekwalificeerde professional op korte termijn. Ons netwerk bestaat uit docenten, instructeurs en onderwijsassistenten die in vele richtingen kunnen ondersteunen. Denk hierbij aan generieke vakken, keuzedelen en de beroepsrichtingen. Door de inzet van herintreders, professionals uit het bedrijfsleven én door gebruik te maken van overcapaciteiten bij bestaande docenten, willen wij het docenten-tekort tegengaan. Ons brede netwerk en snelheid in de werving stelt ons in staat om op korte termijn een geschikte kandidaat voor te stellen!

Stappenplan aanmeldingsproces

 • 1 Meld je vacature in één minuut aan!

  Opdracht uitzetten of vacature aanmelden? Dat doe je gemakkelijk via bovenstaand aanmeldformulier. In één minuut geregeld!

 • 2 Intakegesprek docenthuren.nl

  Het intakegesprek is bedoeld om de wensen, behoeften en mogelijkheden in kaart te brengen, zodat wij gericht en efficiënt op zoek kunnen! Ook lichten wij hier onze werkwijze en voorwaarden toe.

 • 3 Akkoord? Dan begint onze zoektocht!

  Nadat de offerte akkoord is, gaan wij actief op zoek. Dit begint in ons bestaande docenten-netwerk. Zit de ideale match hier neit tussen? Dan zetten wij de meest moderne tools en kanalen in om die persoon tóch te bereiken!

 • 4 Introductie kandidaat bij opdrachtgever

  Wanneer wij een potentiële match voorzien, wordt de kandidaat voorgesteld bij de opdrachtgever. Vaak is dit direct een match, maar niet altijd. Geen match? Geen probleem! Dan zoeken, in overleg, wij gewoon door tot we de juiste kandidaat hebben.

 • 5 .... Ready? .... Match? Go!

  Is de gevraagde professional gevonden en voorgesteld? Dan is het slechts nog een kwestie van het afhandelen van de administratieve rompslomp en het treffen van goede voorbereidingen voordat de professional van start gaat!