Informatie voor opdrachtgevers

Tijdelijk een docent vervangen vanwege ziekte of verlof? Of heeft het huidige docententeam last van een te hoge werkdruk? Het snel vinden van geschikte en beschikbare docenten is een lastige taak als opleidingsmanager. Daar kunnen wij bij helpen.  
Op zoek naar een docent?

Dé schakel in het onderwijs

Voor onderwijsinstellingen zijn wij dé uitkomst als het aankomt op het vinden van een ervaren-, geschikte- en beschikbare docent op korte termijn. Over de jaren heen hebben wij een zeer groot en divers netwerk opgebouwd, bestaande uit professionals uit het onderwijs. Zij kunnen lesgeven in alle facetten van het onderwijs. Het maakt niet uit of dit nu gaat om generieke vakken, keuzedelen of beroepsrichtingen, wij hebben de docent die u zoekt, wel!

Gespecialiseerd in het primaire proces

Onze focus ligt op het primaire proces: onderwijzend personeel. Er zijn genoeg partijen die zich focussen op ondersteunend personeel maar weinig die zich ook daadwerkelijk focussen op docenten, instructeurs en onderwijsassistenten.

Snel een geschikte en beschikbare docent!

Door de focus op het primaire proces, het netwerk bestaande uit professionals en de inzet van de modernste tools en technieken hebben wij de aanvraag in een mum van tijd gevuld. Betreft het een erg specialistisch vak waar weinig aanbod is? Dan kunnen wij, in overleg, een campagne opzetten om de ideale kandidaat toch te bereiken.

Opdracht uitzetten

Doe de aanvraag en wij nemen z.s.m. contact op!

Eerlijk, transparant en flexibel.

Wij vinden eerlijkheid, transparantie en flexibiliteit erg belangrijk. Dit betekent geen wurgcontracten waardoor je beperkt wordt, geen onduidelijke constructies met kosten achteraf en een flexibele houding naar de professional en de opdrachtgever. Goed onderwijs organiseer je samen. Daarom komen we graag samen tot een goede, duurzame oplossing die alle partijen helpt!

Valt de geleverde professional onverwachts uit? Of blijkt na een tijdje dat de match toch niet zo goed was als werd verwacht? Dan gaan we, in goed overleg, om tafel om samen tot een oplossing te komen. Dit kan ook betekenen dat wij op zoek gaan naar een vervanger!

Een groot bereik

Wij zijn continu bezig met het uitbreiden van ons netwerk. Over de jaren heen hebben wij een groot- en divers netwerk opgebouwd bestaande uit professionals in het onderwijs. Wanneer er een relevante opdracht voorbij komt, delen wij deze met het netwerk. Daarnaast nemen wij persoonlijk contact op wanneer wij denken een match te kunnen realiseren.

Hebben wij de geschikte docent (nog) niet in ons netwerk of is deze docent niet beschikbaar, dan gaan wij buiten ons netwerk op zoek naar de ideale docent. Met behulp van de modernste tools en technieken – in combinatie met LinkedIn – kunnen wij zeer snel en gericht de professionals bereiken, waardoor de kans op een geschikte kandidaat wordt vergroot!

Heb je vragen?

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

036 20 60 823

info@docenthuren.nl