Docenthuren.nl - onze professionals staan voor je klaar!

Onze zzp docenten staan voor je klaar!

Docenthuren.nl verbindt zelfstandige docenten met het onderwijs. Voor opdrachtgevers zijn we dé uitkomst als het aankomt op geschikte en ervaren zzp docenten op korte termijn. Ons netwerk bestaat uit docenten, instructeurs en onderwijsassistenten die in vele richtingen kunnen ondersteunen en lesgeven. Denk hierbij aan generieke vakken, keuzedelen en de beroepsrichtingen.

Door de inzet van herintreders, professionals uit het bedrijfsleven én door gebruik te maken van overcapaciteiten bij bestaande zzp docenten in het onderwijs, willen wij het docententekort tegengaan.

Benieuwd hoe ons netwerk met zzp docenten eruitziet, hoe we te werk gaan en wat we voor jou als opdrachtgever kunnen betekenen? Laten we dan eens kennismaken en in gesprek gaan over wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Dé partner voor zzp docenten & instructeurs in het onderwijs.

Onze focus ligt op het primaire proces: onderwijzende professionals. Er zijn genoeg partijen die zich focussen op ondersteunende professionals, maar weinig die zich ook daadwerkelijk focussen op docenten, instructeurs en onderwijsassistenten.

Door de inzet van de modernste tools en technieken, in combinatie met onze focus op het primaire proces, hebben we in een korte tijd een zeer groot en specialistisch netwerk weten op te bouwen. Met dit netwerk en onze snelheid kunnen we op korte termijn één of meerdere geschikte zzp docenten in het onderwijs voorstellen!

opdra-nth1

Een groot en specialistisch netwerk

Wij zijn continu bezig met het uitbreiden van dat netwerk. Wanneer er een relevante vacature wordt aangemeld, delen we deze met het netwerk. Daarnaast nemen we persoonlijk contact op wanneer we denken een match te kunnen realiseren tussen de onderwijsinstelling en een zzp docent.

Hebben we de juiste zzp docent (nog) niet in ons netwerk of is deze docent niet beschikbaar? Dan gaan we buiten ons netwerk op zoek naar de juiste kandidaat. Met behulp van de moderne tools en technieken – in combinatie met LinkedIn – kunnen we zeer snel en gericht de professionals bereiken. Dat vergroot de kans van slagen!

opdra-nth2

Eerlijk, transparant en flexibel.

Goed onderwijs organiseer je samen. Daarom komen we graag samen tot een goede, duurzame oplossing die alle partijen helpt! Wij vinden eerlijkheid, transparantie en flexibiliteit erg belangrijk. Dit betekent geen wurgcontracten waardoor je beperkt wordt, geen onduidelijke constructies met kosten achteraf en een flexibele houding naar de professional en de opdrachtgever.

Valt de geleverde zzp docent onverwachts uit? Of blijkt na een tijdje dat de match toch niet zo goed was als werd verwacht? Dan gaan we in goed overleg om tafel om samen tot een oplossing te komen.