Docenthuren.nl - onze professionals staan voor je klaar!

Wij verbinden professionals met het onderwijs.

Het onderwijs in Nederland kampt met een chronisch tekort aan professionals. Hier willen wij verandering in brengen. Dit doen wij door het inzetten van herintreders, professionals uit het bedrijfsleven én door gebruik te maken van overcapaciteiten bij bestaande docenten..

Stappenplan aanmeldingsproces

 • 1 Sluit je aan bij ons netwerk

  Schrijf je in en sluit je aan bij één van de grootste- en meest diverse netwerken bestaande uit professionals in het onderwijs. Na de aanmelding komen er via verschillende kanalen leuke opdrachten voorbij, dus houd je inbox en LinkedIn in de gaten!

 • 2 Kennismaking docenthuren

  Nadat je je hebt aangemeld als professional, vindt er een kennismaking plaats. Hierin staan jouw wensen, skills en ervaring centraal. Zo weten we waar je naar op zoek bent en wat je beschikbaarheid is. Na afloop voegen wij je toe aan ons netwerk.

 • 3 Opdracht, match?!

  Wanneer een opdracht bij ons wordt uitgezet, gaan wij actief op zoek naar een geschikte match. Dit begint in ons docenten-netwerk. Indien de kandidaat niet in ons netwerk zit, zetten wij de meest moderne- tools en middelen in om deze toch te vinden.

 • 4 Kennismaking opdrachtgever

  Bij een potentiële match zal je op gesprek gaan bij de opdrachtgever. In sommige gevallen doe je mee met een sollicitatieronde. Is het een match? Dan alleen nog het contract ondertekenen en de lesvoorbereidingen en de opdracht kan van start!

 • 5 Ready? Set? Go!

  Wanneer de administratieve rompslomp achter de rug is en de lesmaterialen zijn voorbereid, kan de opdracht beginnen. Daarna worden een aantal contactmomenten ingepland, waarin wordt ingegaan op de voortgang, de tevredenheid van de professional en de tevredenheid van de opdrachtgever.