Een tijdelijke docent bij ziekte, verlof of een te hoge werkdruk

Laten we eens kennismaken, of zet direct je vacature uit in ons netwerk!
KennismakenVacature aanmelden

Onze professionals staan voor je klaar!

Docenthuren verbindt zelfstandige professionals met het onderwijs. Voor opdrachtgevers zijn wij dé uitkomst als het aankomt op geschikte- en ervaren professionals op korte termijn. Ons netwerk bestaat uit docenten, instructeurs en onderwijsassistenten die in vele richtingen kunnen ondersteunen. Denk hierbij aan generieke vakken, keuzedelen en de beroepsrichtingen.

Door de inzet van herintreders, professionals uit het bedrijfsleven én door gebruik te maken van overcapaciteiten bij bestaande docenten, willen wij het docenten tekort tegengaan.

Benieuwd hoe ons netwerk eruit ziet, hoe wij te werk gaan en wat wij voor jou als opdrachtgever kunnen betekenen? Laten we dan eens kennismaken en in gesprek gaan over wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

Uw partner voor zelfstandige docenten & instructeurs in het onderwijs.

Onze focus ligt op het primaire proces: onderwijzende professionals. Er zijn genoeg partijen die zich focussen op ondersteunende professionals, maar weinig die zich ook daadwerkelijk focussen op docenten, instructeurs en onderwijsassistenten.

Door de inzet van de modernste tools en technieken, in combinatie met onze focus op het primaire proces, hebben wij in een korte tijd een zeer groot- en specialistisch netwerk weten op te bouwen. Dit netwerk en onze snelheid in de werving stelt ons in staat om op korte termijn één of meerdere geschikte kandidaten voor te stellen!

Een groot en specialistisch netwerk.

Wij zijn continue bezig met het uitbreiden van ons netwerk. Over de jaren heen hebben wij een groot- en divers netwerk opgebouwd bestaande uit professionals in het onderwijs. Wanneer er een relevante vacature wordt aangemeld, delen wij deze met het netwerk. Daarnaast nemen wij persoonlijk contact op wanneer wij denken een match te kunnen realiseren.

Hebben wij de juiste docent (nog) niet in ons netwerk of is deze docent niet beschikbaar, dan gaan wij buiten ons netwerk op zoek naar de juiste kandidaat. Met behulp van de modernste tools & technieken – in combinatie met LinkedIn – kunnen wij zeer snel en gericht de professionals bereiken, waardoor de kans op slaging wordt vergroot!

Eerlijk, transparant en flexibel.

Wij vinden eerlijkheid, transparantie en flexibiliteit erg belangrijk. Dit betekent geen wurgcontracten waardoor je beperkt wordt, geen onduidelijke constructies met kosten achteraf en een flexibele houding naar de professional en de opdrachtgever. Goed onderwijs organiseer je samen. Daarom komen we graag samen tot een goede, duurzame oplossing die alle partijen helpt!

Valt de geleverde professional onverwachts uit? Of blijkt na een tijdje dat de match toch niet zo goed was als werd verwacht? Dan gaan we, in goed overleg, om tafel om samen tot een oplossing te komen.

docenthuren.nl

Hoe kunnen wij

van dienst zijn?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

036 20 60 823

info@docenthuren.nl