onderwijsinstellingen

Opzoek naar een docent in loondienst?

Docenten in loondienst zijn altijd een goede oplossing voor een langere- of permanente aanstelling. Onze docenten kunnen via payrolling in loondienst worden genomen. Op deze manier heeft u de risico’s niet, maar wel de commitment van een vaste docent! Na een dienstverband via Docenthuren.nl kan de docent voor een aantrekkelijke fee worden overgenomen. Makkelijk, eenvoudig en snel. 

Opzoek naar een tijdelijke docent?

Vervanger nodig bij ziekte of verlof? Of tijdelijk gewoon even wat extra handen en ondersteuning nodig? Dan hebben wij flexibele freelance docenten in ons team die úw team komen versterken alleen op de momenten dat u deze het hardst nodig heeft! 

Docent

opzoek naar een startende docent?

Aanstormend talent en young professionals met de meest kers-verse en recente kennis van het betreffende vakgebied en het lesgeven zelf. Jonge en energieke docenten brengen een unieke en frisse wind met nieuwe lesmethoden en innovatieve ideeën!

Opzoek naar een docent?

Dit is wat onderwijsinstellingen over ons zeggen

Snel een geschikte vervanger vinden bij ziekte is vaak erg lastig. Voornamelijk door het tijdelijke karakter in deze gevallen.

Via Docenthuren.nl is er eigenlijk tot op heden altijd snel een geschikte vervanger gevonden die de lessen naar volle tevredenheid heeft weten voort te zetten!
Eduard
Onderwijs Coördinator
Docenten met de juiste ervaring uit het beroepenveld zijn niet altijd zomaar aanwezig. Daarbij komt ook nog eens dat de desbetreffende trainer of instructeur de zaken ook nog eens goed moet kunnen overbrengen op de klas. Gelukkig staat er bij Docenthuren.nl altijd een team klaar dat, vanuit de praktijk, de juiste trainingen en lessen weet te verzorgen!
Siem
Onderwijsmanager
Ons bestaande onderwijsteam heeft al meerdere keren moeite gehad met de hoge werkdruk en lange dagen die gedraaid moeten worden.

De extra handen en tijdelijke extra krachten die wij via deze partij ingeschakeld hadden, hebben ons meerdere malen uit de brand geholpen. Bedankt!
T. Mangal
Pravesh
Onderwijsmanager

De docent die u zoekt, hebben wij wél!

Deel ons met uw netwerk!

Copyright © 2019 Docenthuren.nl | Designed by The Future Design