Docenten

In Loondienst als docent?

Ben jij als docent op zoek naar (meer) werk, maar heb je behoefte aan meer zekerheid en een langer dienstverband? Dan kun je via ons aan de slag, in loondienst. Ook wanneer je momenteel bij een andere onderwijsinstelling werkzaam bent, maar bijvoorbeeld op zoek bent naar 0.4 FTE extra.

Als freelancer aan de bak?

Op zoek naar extra werk, meer variatie in het lesgeven of een tijdelijke klus? Dan hebben wij diverse onderwijsinstellingen bij ons aangesloten die op zoek zijn naar freelance docenten!

Loutfi Ghattas

WERKEN ALS INSTRUCTEUR?

Kom je uit het beroepenveld en wil jij graag jouw ervaring en kennis overbrengen aan leerlingen en studenten? Of wil jij gewoon naast je huidige werkzaamheden, trainingen geven en als instructeur aan de slag? Wij hebben verschillende mogelijkheden wanneer het gaat om vakgebieden waaruit er vanuit de praktijk lesgegeven moet worden.

wilt u ook meer uren maken als docent?

Dit is wat de docenten over ons zeggen

Via Docenthuren.nl krijg ik regelmatig extra freelance opdrachten aangeboden. Hierdoor heb ik veel vrijheid in waar en wanneer ik lesgeef. Naast docent ben ik namelijk ondernemer en het lesgeven is de perfecte aanvulling!
Lotfi
Docent Marketing
Snel en makkelijk weer aan de bak. Dat is wat zij beloofden - en dat is wat gebeurde!

Nadat ik mijn baan was verloren, stond ik dankzij het team van Docenthuren.nl binnen no-time weer voor de klas!
Margo
Docent Nederlands
De jarenlange ervaring die ik heb opgedaan in de beveiliging en bij de politie, kan ik nu mooi overbrengen een de volgende generatie! Er is niets mooiers en beters als lesgeven met een tas vol ervaring en voorbeelden vanuit de praktijk!
Tim
Docent Beveiliging

De docent die u zoekt, hebben wij wél!

Deel ons met uw netwerk!

Copyright © 2019 Docenthuren.nl | Designed by The Future Design