Als ZZP’er in dienst?

Enkele docenten in ons netwerk hebben aangegeven niet als zzp’er te willen werken. Dit heeft verschillende redenen, denk aan het bijhouden van je eigen administratie, het inschrijven bij de KvK en het aan de kant zetten van geld voor pensioen en/of verzekeringen. Dit is volkomen begrijpelijk. Toen onze oprichters begonnen met lesgeven als zelfstandigen was dit ook even schakelen.

Ook is het bij sommige specialisaties of unieke projecten erg lastig tot haast onmogelijk om iemand te vinden die zowel geschikt als beschikbaar is. In deze gevallen willen onderwijsinstellingen nog wel eens akkoord gaan met een ervaren iemand die uit het bedrijfsleven komt, zonder de bevoegdheid tot docent. Dit is ook het geval voor veel praktijkgerichte onderdelen in het MBO.

Om bovenstaande redenen bieden wij de mogelijkheid om bij ons in loondienst te komen of via een payroll-constructie aan de slag te gaan. Neem contact met ons op of meld je aan als professional om erachter te komen wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

Wat kunt u als docent of instructeur verwachten van docenthuren? (Procesbeschrijving met popup of meer informatie als je naar volgende item gaat?)

In 3 stappen!

1

Aanmelding

Wij zijn continue bezig met het uitbreiden van ons netwerk. Dit gaat zowel proactief als reactief. Dit betekent dat wij niet enkel wachten tot de geschikte kandidaat zich bij ons aanmeldt, maar dat wij zelf ook actief op zoek gaan naar een geschikte kandidaat. Als tijdens het intakeproces blijkt dat u geschikt bent als docent of als instructeur, zullen er via verschillende communicatiekanalen leuke opdrachten voorbij komen, waar u op kunt reageren.

2

1e Kennismaking

Na de aanmelding zal er een telefonische kennismaking plaatsvinden, waarin we ingaan op uw wensen, skills en ervaring. Zodoende weten we waar u naar op zoek bent en wat uw beschikbaarheid is. Bent u geschikt als docent of instructeur? Dan voegen wij u toe aan ons netwerk. Wanneer er een aanvraag bij ons wordt uitgezet, gaan wij op zoek naar de juiste match en nemen wij mogelijk contact met u op. Regelmatig delen wij vacatures of opdrachten op LinkedIn, dus houdt ons daar ook in de gaten!

3

Voorstellen!

Wanneer wij denken een goede match gevonden te hebben, wordt hier eerst telefonisch in bemiddeld. Als zowel de professional als de opdrachtgever interesse hebben, zullen deze aan elkaar voorgesteld worden. In veel gevallen is het zo dat de professional dan door een soort intakeproces zal moeten gaan van de onderwijsinstelling.

Meld je aan als ZZP-er

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Donec rutrum congue leo eget malesuada. Proin eget tortor risus.

036 20 60 823

info@docenthuren.nl